Turn-, en Sportcentrum Montferland
Voor informatie of vragen over het turn-, en sportcentrum Montferland kun je je richten tot het bestuur van Stichting Exploitatie Turnhal Didam via turnhaldidam@gmail.com. De accommodatie wordt geheel onderhouden en geëxploiteerd door vrijwilligers.

Het centrum heeft een sportzaal, een turnhal, kantine, vergaderruimte en tribune en is daarom dus geschikt voor turn-, en sporttrainingen, vergaderingen, cursussen, workshops en of turn-, of sportwedstrijden. Wij kunnen desgewenst zorgen voor de catering. Voor vragen en reserveren kunt u contact met ons opnemen via bovenstaand mail adres.

Er is een ruime parkeergelegenheid bij het gebouw met uitwijk mogelijkheden in de directe omgeving. Tevens zijn er meerdere activiteiten te doen in de omgeving. Daarmee is het turn-, en sportcentrum ook geschikt voor bijvoorbeeld het organiseren van een kamp of teambuilding.
 

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl