Wat te doen bij een blessure

Het kan helaas voorkomen dat je last krijgt van een blessure. Overleg dit even met de leiding zodat er samen gekeken wordt wat de mogelijkheden zijn en er een aangepast trainingsprogramma gemaakt kan worden. Probeer, ook met een blessure, naar de training te komen. Dan kan er samen gekeken worden wat voor mogelijkheden er zijn. Turnen is een veelzijdige sport, dus er is vaak wel een aangepast programma mogelijk!

 

Ga naar een inloopspreekuur voor fysiotherapie

Er wordt een inloopspreekuur georganiseerd door Aaykie, fysiotherapeut (specialisatie kinderorthopedie) en trainster. Tijdens dit inloopspreekuur kun je terecht met vragen over blessures. Aaykie zal deze beoordelen en zal je zo goed mogelijk adviseren en indien mogelijk behandelen (oefeningen en eventueel tapen). Dit wordt gehouden in een behandelruimte, bij binnenkomst direct links de rode deur.

Het inloopspreekuur is kosteloos voor leden van SV Margriet. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd voor het gebruik van tape.

 

Inloopspreekuur niet voldoende?

Mocht het inloopspreekuur niet voldoende zijn, dan kan het voorkomen dat we de blessure wat vaker moeten behandelen. Aaykie kan deze fysiotherapie behandelingen op woensdag- en donderdagavond plannen, gewoon in de fysioruimte in de turnhal.

Voor kinderen onder de 18 jaar worden deze behandelingen vergoed vanuit de basisverzekering. De behandelingen zullen dan worden gedeclareerd onder de praktijk waar Aaykie werkzaam is.

Ben je ouder dan 18? Dan wordt fysiotherapie helaas niet vergoed vanuit de basisverzekering, vaak heb je wel recht op een aantal behandelingen als je aanvullend bent verzekerd.
De praktijk heeft met bijna alle zorgverzekeraars een contract. Afhankelijk van je polis, krijg je bij deze zorgverzekeraars een groot deel van de behandeling vergoed.

 

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl