16+ turngroep dames/heren 

De turngroep 16+ is een groep voor jeugd en volwassenen van 16 jaar en ouder. Tijdens deze les komen alle turnonderdelen voorbij!

Het is een relatief vrij en zelfstandig uur, waarbij iedereen de kans krijgt om lekker actief bezig te zijn. Je bepaalt zelf je eigen tempo en niveau, maar er is ook voldoende begeleiding om je hierin te ondersteunen.

Er wordt op een veilige en zorgvuldige wijze getraind waarbij plezier voorop staat. Leuk om te is zien, is dat enkele voormalig selectieleden zich in deze groep ook weer heerlijk laten gaan, waarbij blijkt dat ze het nog lang niet verleerd zijn. Ook de minder ervarene doen volop mee en hebben zich inmiddels niet alleen laten verleiden tot een handstand, maar de eerste salto’s zijn gesignaleerd! Het is dus een ideale groep voor mensen die het leuk vinden om de turnsport uit te proberen, of voor oud-turners/turnsters die het leuk vinden om te kijken wat ze nog in huis hebben!

Kortom een zeer leuk initiatief en gezond voor lichaam en geest!

Ben jij ook geïnteresseerd? Doe een keer mee met een gratis proefles op donderdagavond van 20.00-21.00 uur. LET OP! Spierpijn is niet uitgesloten…

Voor meer informatie kunt u altijd een berichtje sturen via ons contactformulier.

 

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl