Dancetiek

Dancetiek is een les waarin kleuters de mogelijkheid krijgen om te dansen en te gymmen in 1 les!dans1

Deze les bestaat uit een half uur gym en een half uur dans. De kinderen gaan een gedeelte van de les in de sporthal gymmen zoals springen, klimmen, klauteren, balanceren en zwaaien op de toestellen. Het andere gedeelte gaan ze dansen en bewegen op muziek.
Voor het dansen en bewegen op muziek wordt onze dansstudio gebruikt, waar een grote spiegelwand aanwezig is waarin de leden zichzelf kunnen zien. 
In het dans gedeelte komt basis van verschillende danspasjes op een speelse manier aan bod.

Zo beginnen we de les bijvoorbeeld met een lange slinger waarin de kinderen de juf en/of elkaar nadoen. Er is ruimte voor eigen creativiteit en samen dansen tijdens de dansspelletjes. En natuurlijk wordt er ook een echt dansje aangeleerd op muziek van bijvoorbeeld K3 of Megamindy.

 

Schrijf je in voor een proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl