Spring, Spel en Turnen voor jongens

Hou jij er ook zo van om leuke spelletjes te doen tijdens de gymles op school?IMG_1881 Kopie
Of is ringzwaaien misschien wat meer voor jou, of toch misschien de trampoline!? Wil je de basis van het heren turnen op een recreatieve manier leren?
Het kan allemaal tijdens de super leuke, stoere sportles voor jongens.
Tijdens deze gymles komen jongens uit deze leeftijdscategorie lekker samen sporten en plezier maken met elkaar.

Hoe ziet zo’n les er ongeveer uit?

Inleiding
We starten vaak met een leuke inleiding om warm te worden. Neem bijvoorbeeld het spel “Kat en Muis” of “Ziekenhuistikkertje”!
Wanneer de jongens opgewarmd zijn, gaan we daarna snel over naar de leskern.
Leskern
Tijdens de leskern werken we vaak in kleinere groepjes zodat iedereen vaak aan de beurt komt en zo dus veel kan oefenen. Deze kleine groepjes worden na de inleiding verdeeld over 3 vakken waar ze 3 verschillende onderdelen kunnen doen. Tijdens een les proberen we dan ook een samenstelling van vakken te maken waarbij we 1 “turnvak” hebben, 1 “spelvak” en tot slot 1 “funvak”.
Afsluiting
De les sluiten we vaak af door middel van een eindspelletje. De ene keer kiest de leiding een spelletje, de andere keer mogen de jongens zelf een leuk spelletje kiezen!
 IMG_1878 Kopie
Ben je nu misschien een beetje nieuwsgierig geworden? Op dit moment deze groep vol en is het niet mogelijk om een proefles aan te vragen. Houd onze website in de gaten zodra de proeflessen weer open gaan!
  IMG_1882 Kopie

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl