Springgroep/recreatief turnen

De springgroep/recreatief turnen is een groep voor jeugd en volwassenen van 14 jaar en ouder. In dit uur kan iedere vorm van springen naar voren komen. Hierbij kun je denken aan trampoline springen, springen op een vloer met vering maar ook aan de tumblingbaan.

Het uur bestaat uit een gezamenlijke warming-up die varieert van loopvormen tot spelvormen. Hierna is het aan jezelf, je ben de rest van de les vrij in wat je wilt doen en leren. Er worden richtlijnen en handvatten aangeboden om dingen te leren maar ook is er ruimte om je eigen doelen te behalen.

Er wordt op een veilige en zorgvuldige wijze getraind waarbij plezier voorop staat. Hierbij wordt voldoende hulp aangeboden om tot nieuwe sprongen te kunnen komen.

Ben jij geïnteresseerd? Kom dan snel een keer langs voor een gratis proefles! Onze vrije lessen vinden plaats op:

  • Woensdag van 20.00 – 21.00 uur
  • Donderdag van 20.00 – 21.00 uur

Schrijf je in voor een proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl