De springgroep 12+ is een groep waar de jeugd en volwassenen van 12 jaar en ouder, trampoline kunnen springen en gebruik kunnen maken van de turntoestellen.

Er wordt lekker begonnen met een gezamenlijke warming-up waarbij even goed opgewarmd wordt en de belangrijkste spiergroepen worden losgewerkt. Na de gezamenlijke warming-up kan er trampoline gesprongen worden op verschillende sprong situaties maar kan er ook gebruik worden gemaakt van de turntoestellen. Het trampoline springen zal voornamelijk begeleid worden en daarvoor worden ook verschillende oefeningen voorbereidt om het niveau van trampolinespringen steeds een stukje hoger te krijgen. Het turnen is voornamelijk zelfstandig maar daar wordt ook de benodigde hulp in gegeven.

Het draait bij de springgroep voornamelijk om plezier maken en beter worden. Een eigen inbreng is daarom ook altijd mogelijk.

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl