Dames 2e/3e/4e divisie

De dames 2e/ 3e/4e divisie is de selectie binnen onze vereniging die uitkomt in 2e 3e en 4e divisie wedstrijden. Je wordt voor deze groep uitgenodigd door een van onze leiding.

Deze groep bestaat uit ongeveer 25 meiden, variërend in de leeftijd van 7 tot ongeveer 22 jaar oud.  Zij trainen 2 of 3 keer in de week, 6,5 tot 9 uur, soms met de hele groep samen en soms met jong en oud gesplitst.

Deze meiden zijn gedreven, gemotiveerd en gedisciplineerd waardoor zij het beste uit zichzelf proberen te halen. Om jezelf te kunnen ontwikkelen tot een goede turnster, is het belangrijk om te werken aan je kracht, lenigheid en sierlijkheid. Dit zijn dan ook de principes die we in onze training veel terug laten komen.

We werken natuurlijk hard aan de oefenstof en het leren van nieuwe elementen op de vier turntoestellen sprong, brug balk en vloer. Maar hiernaast is er ook aandacht voor sprong en looptraining, krachttraining, lenigheid en het ontwikkelen van een mooie, sierlijke en strakke turnhouding tijdens onze basis ballet en choreografie training. Er wordt gecoacht middels positieve coaching regels waarbij wij onze turnsters op positieve wijze benaderen

De meiden in deze groep trainen hard om zichzelf te ontwikkelen, maar daarnaast is het ook een hechte en gezellige groep meiden waarin jong en oud erg leuk met elkaar om gaat. Omdat je veel met elkaar traint, bouw je een hechte band met je trainingsmaatjes op. Deze sociale band vinden wij erg belangrijk, wij organiseren daarom gezellige activiteiten naast de reguliere trainingen. Bijvoorbeeld een turnkamp, nieuwjaars ‘borrel’ of gezellige seizoensafsluiting.

Wil je meer weten over deze selectie? Neem dan contact op met trainster Aaykie Bod via aaykie@gymverenigingmargriet.nl

Volg onze Dames 3e/4e divisie op Instagram!

 

 

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl