Turnen meisjes

Vind jij het ook zo leuk om trampoline te springen, even lekker uit te zwaaien in de trapeze of een handstand te maken? Dan zijn onze turnlessen iets voor jou!

Hoe ziet de les eruit?

We beginnen met een warming up om de spieren goed warm te maken. Dit is vaak een spelvorm zoals slingertikkertje of mattenrovertje. Maar dit wordt ook wel eens aangeboden in een estafettevorm.
Daarna gaan we aan de slag met turnonderdelen zoals: koprol, salto, ringzwaaien, een overslag over de kast of springen op de airtumbling! Maar er is ook altijd tijd voor spelonderdelen zoals trefbal of knotsbal.
Aan het eind van de les doen we nog een leuk eindspel zoals water en vuur!

IMG_3382

 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
Waarom turnen?

Het is erg leuk om gezellig met vriendinnen een uurtje te sporten.
Om je lichaam fit en gezond te houden, is het erg belangrijk om te bewegen. Met deze gymlessen ontwikkel je je motorische vaardigheden en wordt je je bewust van je lichaam. Verder is het natuurlijk ook gaaf als je aan anderen je kunsten kunt laten zien, bijvoorbeeld een salto!

Lijkt het jou leuk om te gaan turnen? Kom dan gerust een keer kijken tijdens één van onze lessen! Vergeet dan niet om je sportspullen mee te nemen, want je mag meteen meedoen!

Er zijn verschillende leeftijdsgroepen bij sportvereniging Margriet:

  • Turnen meisjes 6
  • Turnen meisjes 7 jaar (wachtlijst)
  • Turnen meisjes 8 jaar (wachtlijst)
  • Turnen meisjes 9 jaar (wachtlijst)
  • Turnen meisjes 10/11 jaar (wachtlijst)
  • Turnen meisjes 12+

Kijk in het lesrooster wanneer de groepen trainen, of vraag een proefles aan!

LET OP! Op dit moment is er een wachtlijst voor de groep turnen meisjes 8 en 9 jaar, het is daarom niet mogelijk om een proefles aan te vragen via het formulier. Wil je op de wachtlijst komen? Stuur dan je naam, achternaam, geboortedatum en e-mailadres naar liese.lenderink@hotmail.nl voor 8 jaar en naar anoukreuling@gmail.com voor 9 jaar. Je wordt dan automatisch op de wachtlijst geplaatst en krijgt vanzelf een uitnodiging.

gym meisjes 6  gym meisjes 9.1  gym meisjes 10

Schrijf je in voor een proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl