Turnen voor jongens

turnen jongens

Een salto leren maken, ringzwaaien, trampoline springen en/of zwaaien op rek zoals Epke Zonderland dat kan? Deze dingen, en nog heel veel meer, kun je leren bij de recreatieve lessen turnen voor jongens!

Recreatief turnen voor jongens, is een les voor jongens die graag een start of vervolg willen maken met de turnsport en graag nieuwe dingen willen leren. De les is dan ook geschikt voor elke jongen, ongeacht niveau!

Tijdens de les kun je op een leuke en uitdagende manier kennis maken met de turnsport en leer je alle basisonderdelen van de sport.
Wanneer je de basis onder de knie hebt, gaan we verder met moeilijkere onderdelen zodat elke jongen vooruit zal blijven gaan, steeds weer iets bij zal leren en elke keer weer zijn grenzen kan verleggen.

De jongens uit deze lesgroep doen, in tegenstelling tot de selectie, niet mee aan wedstrijden. Mocht blijken dat een jongen zo fanatiek is, talent heeft en graag meer zou willen trainen, dan kan het zijn dat hij uitgenodigd zal worden voor de Herenselectie.

Wanneer je nu misschien nieuwsgierig bent geworden, kom dan gerust eens langs tijdens de les om te kijken of het wat voor jou is. Vergeet hierbij niet je sportkleding mee te nemen want je kunt gelijk meedoen!

 

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl