Save the date!

Onze jaarlijkse algemene ledenvergadering komt er weer aan. Op woensdag 10 april 2024 brengen we jullie weer graag op de hoogte van het afgelopen en aankomend jaar binnen onze sportvereniging. Deze avond krijgen jullie nieuwe informatie, blikken we terug op 2023, kijken we voorruit naar 2024 en behandelen we de financiële stukken.

Wanneer: woensdag 10 april 2024
Tijd: inloop vanaf 18:45 uur, start 19:00 uur
Locatie: Kantine TSC Montferland, Luijnhorststraat 10B

Wil je graag komen, maar heb je geen oppas voor de kinderen? Van 19:00 tot 20:00 uur staat een van onze leiding klaar om met je kind(eren) een uurtje te spelen/sporten in de sporthal.

We zien jullie allemaal graag op 10 april 2024!

Agendapunten:

2. Ingekomen stukken en mededelingen