Wil jij meer in beweging komen?

Sinds januari is er AllStars Gym voor volwassenen in het TSC Montferland. Wil je meer in beweging komen en ontdekken hoe leuk samen sporten is? Dan is deze les iets voor jou! Samen met deskundige begeleiders laten we je via het ASM Model (Athletic Skills Model) ervaren hoe leuk bewegen is. AllStars Gym is een unieke samenwerking van Open Club de Nevelhorst, (S.V. Margriet, DVC’26, Triathliem, TVDidam) en Fysiotherapie Didam.

AllStars Gym is iedere dinsdag van 10.30 tot 12.00 uur in het TSC Montferland. Aanmelden is niet nodig, kom gerust binnen wandelen.

Ook speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar is er AllStars Kids. Een initiatief van Open Club De Nevelhorst om jonge mensen kennis te laten maken met allerlei vormen van bewegen. AllStars Kids is iedere donderdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur bij TV Didam.

Meer informatie over AllStars vind je op de website van de Open Club De Nevelhorst: https://openclubdenevelhorst.nl/event/allstars/

Allstars-gym

Ga terug

Schrijf je in voor een proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl