Hoera! We mogen met de meeste groepen buiten sporten!

Wij zijn super blij om te melden dat wij alles rond hebben om met onze groepen buiten te sporten! Vanaf maandag 11 mei mogen de meeste groepen weer starten.

Belangrijke informatie:

  • Meer informatie ontvangen onze leden via de mail van de leiding. Bekijk het nieuwe Lesrooster buiten sporten goed!
  • We moeten ons aan diverse regels houden. Lees onze Q&A over het buiten sporten voor meer informatie
  • Bij elke training is een vrijwilliger aanwezig (corona verantwoordelijke) om er voor te zorgen dat het buiten sporten op een veilige manier verloopt.

Wil jij ons ook een paar uur helpen en daarmee zorgen dat we samen veilig buiten kunnen sporten? Stuur ons dan een berichtje op info@gymverenigingmargiet.nl. Helaas mogen nog niet alle groepen meedoen, we zijn druk bezig met het uitzoeken wanneer bijv. de conditiegroepen en de ouder en kind groepen ook buiten mogen sporten. Meer informatie volgt.

Wij kijken er naar uit jullie allemaal weer te zien! Wij zien jullie graag aankomende weken op het sportveld van Liemers College!

Sportprotocol oudersSportprotocol sporters

Ga terug

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl