Ongeveer 80 peuters en kleuters hebben afgelopen zondag 29 januari een mooi gymdiploma verdiend! De ochtend begon met alle peuters van de ouder- en kindgym en van Puck & Co, vervolgens kwamen de peuters die zelfstandig hun kunsten lieten zien en een grote groep kleuters sloot deze mooie ochtend af. Alle kinderen hebben hun uiterste best gedaan om dit voor elkaar te krijgen. Alle ouders, verzorgers, opa’s, oma’s en andere familieleden waren uitgenodigd en hebben dit mogen bewonderen! Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie gymdiploma! Het was een groot succes met dank aan alle assistenten, leiding en vrijwilligers.

De foto’s van het diplomagymmen kunt u vinden in de galerij op de website.

Ga terug

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl