Gefeliciteerd Kyra!

Op 6 oktober tijdens de officiële opening van de Turn- en Sportcentrum Montferland, kreeg mevrouw Kyra Eggenhuizen-Agricola een koninklijke onderscheiding uitgereikt uit handen van burgemeester Peter de Baat. Zij werd benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Kyra was van 1986 tot 2016 vrijwilliger bij gymvereniging Margriet. Naast de trainingen heeft ze vele werkzaamheden op zich genomen, zoals het organiseren van wedstrijden. Ook gaf ze leiding aan de A-selectie en was ze 23 jaar lang secretaris voor de gymvereniging. Vanaf 2002 heeft Kyra zich ingezet voor een eigen turnhal en vanaf 2010 deed ze dit via de Stichting turnhal Didam.

Dit verhaal is terug te vinden in Montferland Nieuws van woensdag 10 oktober 2018.

      

Ga terug

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl