De afgelopen jaren hebben we als vereniging met veel veranderingen te maken gehad. Er zijn een aantal belangrijke ontwikkelingen geweest waar we rekening mee moesten houden. Denk hierbij aan de gevolgen van corona, de bereidheid van leden (en ouders van leden) om als vrijwilliger actief te zijn binnen onze sportclub en van diverse prijsstijgingen.

Een van onze oudere leden heeft ooit tegen de voorzitter gezegd: ‘Margriet is het leukste clubje van Diém, ‘t is één grote familie’. Dit willen we natuurlijk graag zo houden en verder opbouwen, maar daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Tijd voor actie!
Om van onze vereniging weer één grote familie te maken organiseren we op
woensdag 20 september 2023 een bijeenkomst voor alle leden vanaf 14 jaar én voor ouders/verzorgers van leden van onze vereniging. In deze bijeenkomst gaan we met elkaar praten over de toekomst van S.V. Margriet Didam. Wat is jouw beeld van de vereniging? Wat gaat goed, wat kan beter?

Bij deze bijeenkomst krijgen we hulp in de vorm van een professioneel procesbegeleider in de sport; Walter van der Mast. Hij heeft veel ervaring met dit soort vraagstukken en zal daarom deze bijeenkomst voor ons begeleiden.

Wij vinden het belangrijk dat ook jij daarbij je zegje doet en nodigen je van harte, maar wel dringend, uit om ook aanwezig te zijn op deze bijeenkomst.

Datum: woensdag 20 september 2023
Tijd: 20:00 uur
Locatie: Kantine TSC Montferland,
Luijnhorststraat 10B, 6941 RC Didam

Wij zorgen voor de koffie en iets lekkers, zorg jij voor de inbreng? Je kunt je aanmelden via deze link of door de QR-code te scannen. We zien je graag op 20 september 2023.

QR-code-spiegelavond

 

Ga terug

Schrijf je in voor een proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl