Heb jij altijd al de olympische uitdaging aan willen gaan en willen sporten als een olympisch topsporter? Wil je kennismaken met ons AllStars Life Goals-beweegprogramma? Doe mee aan de Gelderse Zeskamp, het straatvoetbaltoernooi, het jeu de boulestoernooi of geef je op voor een sport- of beweegclinic. Dit alles onder het motto: meedoen is belangrijker dan winnen. Zaterdag 6 juli organiseert Open Club De Nevelhorst (OCDN) samen met gemeente Montferland, Stichting Welcom en Stichting Life Goals het Montferland Life Goals-Event. Alles zal plaatsvinden op en rondom de sportparken van DVC’26, TVDidam en Turnhal Margriet.

2024 is het jaar waarin topsporters over de hele wereld weer bij elkaar komen om te strijden voor medailles. De Olympische Spelen staan weer om de hoek en zullen dit jaar in Parijs plaatsvinden. Niet alleen Parijs zal in 2024 in het teken staan van de Olympische Spelen, de Olympische zeskamp komt ook naar Montferland.

Meer informatie en aanmelden voor de Montferland Life Goals-event vind je op de website van Open Club de Nevelhorst.

TNSE-Didam

Ga terug

Schrijf je in voor een proefles!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl