Goede voornemens? Wil je meer gaan bewegen? Loop dan ook mee met ??? ???????????? ???????! Het Montferlands Ommetje is een 10 weekse (digitale) wandeluitdaging en motiveert om meer te gaan wandelen.

Montferland heeft – samen met de gemeente Oost Gelre – de primeur van een lokale uitdaging in de populaire Ommetje app. In de app is er vanaf nu een speciale uitdaging voor deelnemers uit Montferland.
Bij het Montferlands Ommetje gaan teams de strijd met elkaar aan. Er zijn drie ranglijsten: verenigingen, bedrijven en overige vriendenteams. Met wie ga jij mee doen?

Op maandag 17 januari gaat deze wandeluitdaging van start. Wil je ook meedoen? Ga dan snel naar onderstaande pagina voor meer informatie en om je aan te melden. Veel succes!
www.montferland.info/ommetje

Montferlands-ommetje

Ga terug

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl