Open Club Zomerspelen

De zomervakantie staat voor de deur, ook bij SV Margriet. In de zomervakantie van 2021 organiseert Open Club De Nevelhorst in Didam de Open Club Zomerspelen. Op verschillende dagen worden er op verschillende locaties in Didam sportactiviteiten georganiseerd voor jong en oud. SV Margriet werk samen met de Open Club de Nevelhorst.

Tijdens de zomervakantie worden er in de sporthal van SV Margriet open sport/turn lessen gegeven. De sporters kunnen iedere dinsdag en donderdag van 10.00 – 12.00 uur sporten in onze sporthal. Heb jij zin om in de vakantie extra te sporten? Meld je dan nu aan voor de open lessen van de Open Club De Nevelhorst.

Meer informatie over het evenement en rooster: https://openclubdenevelhorst.nl/event/nevelhorst-games/
Meer informatie over de Nevelhorst Games: https://openclubdenevelhorst.nl/event/nevelhorst-games/

 

Zomerspelen_Logo

Ga terug

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl