Stem op onze club om samen doelen te bereiken!

Rabobank Arnhem en Omstreken draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Arnhem en Omstreken stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook Gymvereniging Margriet doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Van 4 t/m 17 oktober mogen leden van Rabobank Arnhem en Omstreken vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Gymvereniging Margriet ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor Gymvereniging Margriet belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor digitale leermiddelen zoals een Ipad en beeldscherm zodat onze turners, dansers en gymnasten samen met de trainers hun prestaties tot in detail kunnen analyseren om zo een hoger niveau te bereiken. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Gymvereniging Margriet tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Arnhem en Omstreken. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/clubkasarnhem2016.

rabobank-clubkas

Ga terug

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl