Nieuw lesaanbod bij SV Margriet!

Op woensdag 23 oktober start de nieuwe les ‘Sport en spel voor volwassenen’ bij SV Margriet!

Deze les is speciaal voor volwassenen die graag willen variëren in verschillende sporten. Tijdens deze lessen worden er verschillende sporten en spelvarianten beoefend, zoals: badminton, volleybal, basketbal, handbal, bouncebal, korfbal en hockey. Ook worden er leuke circuitvormen aangeboden. Deze les staat vooral in het teken van nieuwe sporten leren en plezier.

De eerste les gaat van start na de herfstvakantie, op woensdag 23 oktober. De lessen worden gegeven door Peter Verheul (voormalig docent LO en nu werkzaam bij de KNGU en als trainer bij de 3e/4e divisie selectie Dames bij SV Margriet). Deze les vindt plaatst op woensdag van 20.00 uur tot 21.00 uur in de sporthal van het Turn- en SportCentrum Montferland.

De lesopzet bestaat uit blokken van 6 weken. Ieder week wordt er een andere sport of spelvariant aan het licht gebracht. Hieronder is een overzicht welke sport of spel er beoefend worden:

Weekblok Sport of spel activiteit
Week 1 Badminton
Week 2 Volleybal
Week 3 Handbal of Basketbal
Week 4 Hockey/ Bouncebal of Korfbal
Week 5 Sport-spel vaardigheden circuit + trefbalspel
Week 6 Dobbelsteenworp bepaald de les

 

Wil je graag een les meedoen? Schrijf je dan in voor een proefles!

Ga terug

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl