TALENTENDAG Gymvereniging Margriet

Op zondag 26 augustus organiseert Gymvereniging Margriet een talentendag voor jongens en meisjes van 5-8 jaar uit Didam en omstreken!

Sta jij meer op je handen dan op je voeten en wil je graag net zo goed leren turnen als Sanne Wevers of net zo sterk worden als Epke Zonderland?! Zit jij al op gym en zou je meer uitdaging willen? Of lijkt turnen je leuk, maar heb je nog geen ervaring? Dan ben je van harte welkom op de Talentendag! Tijdens deze dag zullen wij jongens en meisjes selecteren die in aanmerking komen voor de Instapselectie.

De jongens en meisjes zullen worden getest op o.a. lenigheid, kracht, lichaamsspanning, coördinatie en de basisonderdelen van het turnen. De jongens en meisjes van 5 t/m 8 jaar zijn welkom om deel te nemen op zondag 26 augustus van 13.00 – 14.30 in onze gloednieuwe hal (Luijnhorststraat 10B). Diegene die tijdens deze dag worden geselecteerd voor onze instapselectie zullen een mail ontvangen met meer informatie. Het is voor de ouders mogelijk om tijdens de talententest mee te kijken.

Aanmelden voor de Talentendag is niet nodig. Graag ontvangen we de volgende gegevens van uw kind op dag van deelname:

  • Naam + achternaam kind
  • Geboortedatum
  • E-mail adres ouder(s) / verzorger(s)

Voor vragen of eventuele informatie kunnen jouw ouder(s)/verzorger(s) contact opnemen via dit e-mailadres, wietske.berendsen@hotmail.com.

 

Wij zien je graag op onze Talentendag!

Rick Wassink, Floor Bod en Wietske Berendsen

 

Ga terug

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl