Talentendag SV Margriet 2019

Sta jij meer op je handen dan op je voeten en wil je graag net zo goed leren turnen als Sanne Wevers of net zo sterk worden als Epke Zonderland?! Zit jij al op gym en zou je meer uitdaging willen? Of lijkt turnen je leuk, maar heb je nog geen ervaring? Dan ben je van harte welkom op de Talentendag van SV Margriet!

Op zaterdag 28 september organiseert Sportvereniging Margriet in het Turn- en Sportcentrum Montferland een talentendag voor jongens en meisjes in Didam en omstreken! Tijdens deze dag zullen wij de jongens en meisjes selecteren die eventueel in aanmerking kunnen komen voor onze Jong talenten groep (5 t/m 8 jaar) of meiden die in aanmerking komen voor de 6e divisie groep (vanaf 8+).

De jongens en meisjes zullen tijdens deze dag worden getest op o.a. lenigheid, kracht, lichaamsspanning, coördinatie en de basisonderdelen van het turnen. De jongens en meisjes zijn welkom om deel te nemen op zaterdag 28 september van 14.30 – 16.00 uur. Let op: Het is bedoeld voor jongens en meisjes die daadwerkelijk interesse hebben om op selectieniveau te gaan turnen en/of de turnsport willen ontdekken. Het is voor ouders mogelijk om op onze tribune een kijkje te nemen.

Kijk hier voor meer informatie over onze Jong talenten dames en Jong talenten heren of onze 6e divisie dames.

Aanmelden voor de Talentendag is wel nodig. We ontvangen graag wat informatie voorafgaand voor deze talentendag. Je kan je gemakkelijk aanmelden via deze link: aanmelden talentendag SV Margriet 

Wij zien je graag op onze Talentendag!

Talentendag S.V. Margriet 2019

 

 

Ga terug

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl