De talentendag bij SV Margriet keert terug!

Sta jij meer op je handen dan op je voeten en wil je graag net zo goed leren turnen als Sanne Wevers of net zo sterk worden als Epke Zonderland?! Zit jij al op gym en zou je meer uitdaging willen? Of lijkt turnen je leuk, maar heb je nog geen ervaring? Dan ben je van harte welkom op de Talentendag van SV Margriet!
Op zaterdag 3 juli organiseert Sportvereniging Margriet in het Turn- en Sportcentrum Montferland een talentendag voor jongens en meisjes uit Didam en omstreken!

Voor wie:
De talentendag is voor meisjes geboren vanaf 2015 en voor jongens geboren van 2012 tot en met 2016. Ben je een jongen en geboren in 2011 of eerder en heb je al turnervaring? Dan kun je ook meedoen.

Tijdens deze dag zullen wij de jongens en meisjes selecteren die eventueel in aanmerking kunnen komen voor onze Jong talenten groep (vanaf 2015) of meiden die in aanmerking komen voor de 6e divisie groep (vanaf 9+).

De jongens en meisjes zullen tijdens deze dag worden getest op o.a. lenigheid, kracht, lichaamsspanning, coördinatie en de basisonderdelen van het turnen. De jongens en meisjes zijn welkom om deel te nemen op zaterdag 3 juli van 10.00-12.00 uur.
Let op: Het is bedoeld voor jongens en meisjes die daadwerkelijk interesse hebben om op selectieniveau te gaan turnen en/of de turnsport willen ontdekken.

Aanmelden voor de Talentendag is wel nodig. We ontvangen graag wat informatie voorafgaand voor deze talentendag. Klik hier om je aan te melden.

Wij zien je graag op onze Talentendag!

talenttraining

Ga terug

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl