Ga jij ook mee naar het Univé Gymgala 2016?

 

Op 29 december 2016 vindt er namelijk een zeer speciale editie van het Univé Gymgala plaats! Het is dit jaar namelijk niet alleen de 20e editie, maar ook de editie na de Olympische Spelen in Rio. Voor deze speciale editie heeft de KNGU dit jaar gekozen voor een hele speciale locatie, namelijk de ZIGGO DOME!
Wil jij onze Nederlandse Olympische helden ook zien stralen? Wil jij ook genieten van prachtige acrobatiek en entertainment in de vele internationale topacts? Ontmoet jouw helden na de show en kom zelf in beweging op de Gym Experience! Voor meer info, kijk op www.gymgala.nl
Mis het niet en meld je nu aan voor het Univé Gymgala 2016!
Met de leden van GV Margriet willen we dit jaar de middagshow bezoeken.
Datum: 29 december 2016
Aanvang show: 13.00 uur (opening Gym Experience 11.00 uur)

De exacte kosten voor de kaartjes (3e rang, €30,- per stuk) en de totale kosten voor het treinvervoer naar Amsterdam (tussen de €8 en €12 per persoon) zullen naar de deelnemers worden gemaild nadat alle inschrijvingen binnen zijn.

Er is vanuit de activiteitencommissie geen begeleiding voor jonge kinderen aanwezig, het is dus handig om zelf als begeleiding mee te gaan met uw kind als hij/zij nog te jong is om zelf mee te gaan. Indien u zelf niet kunt, dan graag met andere ouders afspreken wie de verantwoording over uw kind op zich neemt.

Wil jij ook graag mee? Geef je dan voor 19 september 2016 op via onderstaande link:
https://goo.gl/forms/eNQmpXYr03tvzDqI2

Met sportieve groet,

De Activiteitencommissie

Ga terug

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl