Tijdens de persconferentie van vrijdag 14 januari is aangekondigd dat de huidige maatregelen tegen het coronavirus versoepeld worden en ook binnensporten weer toegestaan is. Hier zijn wij hartstikke blij mee! Alle leeftijdsgroepen mogen vanaf zaterdag 15 januari 5.00 uur weer volledig sporten. Wel zullen de basisregels rondom corona in acht moeten worden genomen. Kijk voor alle geldende regels op onze corona informatie pagina.

Lesrooster
Ons huidige lesrooster is weer terug. Alle lessen zullen weer hervat worden op de oorspronkelijke tijden voor de lockdown. Bekijk het lesrooster goed en meld je altijd af bij de leiding mocht je niet komen. Bekijk hier het lesrooster.  

Wij zijn erg blij dat er weer meer ruimte komt voor onze mooie gymsport en danken iedereen voor het geduld in de afgelopen periode. Laten we er weer van genieten, maar laten we ook voorzichtig blijven en onze leden oproepen om de basisregels na te leven zodat we veilig kunnen blijven sporten en de sport ook op lange termijn open kan blijven.

Ga terug

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl