Zin om na de kerstdagen weer even lekker te sporten? Bij gymvereniging Margriet Didam zitten we niet stil tijdens de kerstvakantie! Wij organiseren namelijk het Grote Gymfeest en het Oliebollenfestijn!”

Op zaterdag 30 december 2017 opent gymvereniging Margriet haar deuren voor alle jongens en meisjes uit Didam en omstreken! In de gymzaal aan de Dijksestraat 12 wordt een geweldig beweegplein opgebouwd, waarop zowel leden, als niet-leden zich uit kunnen leven. Dit is een mooie mogelijkheid om eens kennis te maken met de gymsport die wordt aangeboden. Tumbling- of trampolinespringen, schommelen en zwaaien, balanceren, toestelturnen en de populaire sport freerunnen zijn allemaal uit te voeren deze dag!
’s Ochtends van 11.00-13.00 uur zijn alle jongens en meisjes van 1 – 6 jaar welkom. ’s Middags van 14.00-16.00 uur zijn alle jongens en meisjes vanaf 7 jaar en ouder welkom. Entree voor de sporthal inclusief een bekertje ranja en iets lekkers is een euro per kind.

Tijdens het hele programma kan men heerlijke versgebakken oliebollen kopen, tien stuks voor vijf euro. Daarnaast is er plek om lekker te genieten van een kop warme chocolademelk of glühwein. Ouders hoeven tussendoor niet meer naar huis deze keer!

Ga terug

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl