Penningmeester

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste (ondersteuner) penningmeester voor onze sportvereniging! Heb je ervaring en affiniteit met financiële vraagstukken? Wil je jouw deskundigheid inzetten voor een gezellige sportvereniging? Dan is dit een leuke taak!

De taken van een ondersteuner penningmeester:

• Declaraties en facturen ontvangen en uitbetalen van leiding, assistenten en overige (1 x per maand)
  • Bijhouden en opslaan van de geldstromen in ons boekhoudprogramma (1 x per kwartaal)
  • Subsidies aanvragen (1 x per half jaar)
  • Offertes en facturen maken op aanvraag (zelden)

Taken hoofd-penningmeester

• Het maken en uitwerken van de balans, winst-en-verliesrekening en begroting voor de ALV (1 x per jaar, in samenwerking met administratiekantoor)
  • Contact behouden met loonadministratie en wijzigingen betreft uren leiding doorgeven (1 x per maand, ism technische commissie en loonadministratie)
  • Advies geven aan overige bestuursleden over financiële middelen
  • Contactpersoon van de bank en heeft inzicht in overige bankpassen
  • Stuurt onderliggende commissies aan.

Ben je enthousiast geraakt en/of wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar secretariaat@gymverenigingmargriet.nl. En misschien kom jij ons team versterken!

Voorzitter

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde voorzitter voor onze sportvereniging! Als voorzitter sta jij aan het hoofd van onze vereniging. Jij bent het gezicht van onze vereniging en bent het aanspreekpunt voor zowel bestuursleden als diverse externe partijen.

Jouw taken als voorzitter zullen onder andere bestaan uit:

• Het voorzitten van de algemene ledenvergadering en het bestuursoverleg
  • Het vertegenwoordigen van onze vereniging bij externe partijen
  • Het opstellen en uitvoeren van beleid in samenwerking met het bestuur
  • Het onderhouden van goede contacten met leden, vrijwilligers, sponsoren en externe partijen
  • Het stimuleren van de verdere ontwikkeling en groei van onze vereniging

Wij zijn op zoek naar iemand met de volgende kwaliteiten:

• Affiniteit met de sport en onze vereniging
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Een sterk leiderschap en organisatietalent
  • Een open en toegankelijke houding naar alle betrokkenen

Wij bieden jou een uitdagende en gevarieerde functie binnen onze enthousiaste vereniging. Je krijgt de ruimte om jouw ideeën en visie uit te dragen en onze vereniging naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast kun je rekenen op ondersteuning van een gedreven en betrokken bestuur.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan een mail naar secretariaat@gymverenigingmargriet.nl. En misschien kom jij ons team versterken!

Enthousiaste mensen voor de activiteitencommissie

Wat doet deze commissie?

De activiteitencommissie binnen SV Margriet organiseert 1 of 2 x per jaar een leuke activiteit voor de vereniging. Dit kan verschillen in het organiseren van het Grote Gymfeest of een andere opdracht binnen een andere activiteit. Er is alle ruimte voor eigen invulling van de activiteiten.

Ben je enthousiast geraakt en wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar secretariaat@gymverenigingmargriet.nl. En misschien kom jij ons team versterken!

Enthousiaste mensen voor de sponsorcommissie

Wat doet deze commissie?

• Ontwikkelen en beheren van een sponsorplan
  • Beheert de sponsorbudgetten samen met de penningmeester