Wedstrijdoverzicht Herenselectie

Alle selectieleden worden ingeschreven voor wedstrijden die georganiseerd worden door de KNGU. De selectie jongens komen uit in de 1e t/m 6e divisie. Het wedstrijdseizoen begin rond november/december.

De informatie over de betreffende wedstrijden (deelnemerslijst en tijdsindeling) ontvangt de leiding per mail. Zodra deze ontvangen is, wordt deze zo spoedig mogelijk doorgestuurd naar ouders. Dit zal ongeveer een week voor de wedstrijd zijn.

 

Wilt u de wedstrijdboekjes en/of het adres opzoeken, dan kunt u dit doen op de volgende manier. Alle informatie over de wedstrijden kunt u ook zelf terug vinden op de volgende websites:

 

Mocht u nog vragen hebben, kunt u hiervoor ook altijd bij de leiding terecht.

 

 

Schrijf je in voor een proefles!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij gebruiken je gegevens alleen om jouw aanvraag in te willigen. Bekijk voor meer informatie onze privacyverklaring.

Sportvereniging Margriet

is een gezellige en sportieve sportvereniging voor jong en oud! Binnen de vereniging kan iedereen zijn of haar sport beoefenen ongeacht leeftijd of niveau!

Hopelijk vindt u op deze site alle informatie die nodig is om een goed beeld te krijgen van onze vereniging. Mocht u toch nog ergens vragen over hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Contact opnemen

Sportvereniging Margriet Didam
Luijnhorststraat 10B
6941 RC Didam

info@gymverenigingmargriet.nl